Laatste nieuws

Op vrijdag 31 oktober wordt door TV De Korrel een trainingsavond georganiseerd voor de leden van De Korrel, Metzpoint en VLTC. De doelgroep is leden van 15 t/m 20 jaar. Tijdens de trainingen zal de nadruk liggen op het dubbelspel.

Lees meer...

Op 4 october 2014 is onder ideale weersomstandigheden het Severinus toernooi gespeeld. Helaas hadden wij ook dit jaar geen enkele kans tegen de sterspelers van de Severinus. Zij zijn er dan ook weer met alle prijzen vandoor gegaan... Voor een foto impressie: klik hier

U bent welkom om op de zaterdag middagen te komen husselen vanaf 15.00 uur tot 17:15 uur. Er worden maximaal 3 rondes van 45 minuten gespeeld...

Lees meer...

Zie hier de indeling en wedstrijdplanning van de Interne Winter Competitie
De spelregels vind je in het reglement.
Er staan invallers op de reservelijst.
Opmerkingen s.v.p. via wtc@tcdekorrel.nl

Voor ieder lid die bardienst draait moet er een I.V.A.-certificaat zijn, dat bij controle getoond kan worden. Is dit niet aanwezig, dan kunnen we een boete krijgen. De barcommissie vraagt iedereen dit I.V.A.-certificaat zo spoedig mogelijk te behalen.

Lees meer...

Het schema van de bardiensten voor de winter 2014/2015 is te vinden in de beveiligde omgeving van deze website onder 'Leden'. Je moet hiervoor inloggen.

Voor de KNLTB Winter Outdoor Competitie worden op vrijdagavond 7 november om 19.30 uur de tennisballen en wedstrijdformulieren aan de deelnemende teams uitgereikt.

De King of the mini's komt er weer aan, en wel op zondag 26 oktober van 13.30u tot 17u bij De Korrel. Dit is een toernooitje voor alle kinderen t/m 11 jaar die op rode of op oranje baan spelen. Jullie kunnen deze middag veel wedstrijdjes spelen tegen anderen tennissterren!

Lees meer...

Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht.

Welkom

Welkom bij De Korrel

De Korrel is een vereniging met een prettige onderlinge sfeer, een goede organisatie, en een prachtig park. De Korrel heeft ca. 650 seniorleden en 100 juniorleden. Wij spelen op  Smashcourt banen, wat inhoudt dat ook ’s winters buiten getennist kan worden.

Hebt u belangstelling voor onze vereniging, lees dan verder op deze site en meld u aan. Welke speelsterkte u hebt is niet van belang: voor elk niveau worden activiteiten aangeboden.

Mijn naam is Wil Wouterse, voorzitter van De Korrel en ik ontmoet u graag op ons park aan het Smidsvuurke in Oerle.

Competities en banen

Wij zijn in het bezit van 10 geprivatiseerde, verlichte banen.

Daarnaast willen wij aan onze leden een goede opleiding geven waardoor zij een hoog tennisniveau kunnen bereiken. Vanzelfsprekend nemen veel leden deel aan zowel de KNLTB-competities als de interne competities.

Ook worden er toernooien georganiseerd. De jaarlijkse Veldhoven Tennis Kampioenschappen (VTK) zijn ieder jaar weer een hoogtepunt.

Activiteiten

 • KNLTB Voorjaars- en wintercompetitie
 • Interne Zomer - Wintercompetitie
 • Jeugdcompetitie en - toernooien
 • Clubkampioenschappen single en dubbel
 • Veldhovense Tennis Kampioenschappen (VTK)
 • Veldh. Jeugd Kampioenschappen (VJK, bij VLTC)
 • Gerard Smits Cup
 • Winter- en zomertraining
 • Doordeweek overdag tennis (ochtend / middag)
 • Husselen op donderdagavond (zomer)
 • Thuisblijverstoernooi, Familietoernooi, Invitatietoernooi, Ladies Day
Sponsors

   

Klik hier voor een overzicht van alle sponsors van TV De Korrel.