Laatste nieuws

De inschrijving voor de Open VTK Sporthuis Olympia 2015 is geopend! Het altijd gezellige toernooi vindt plaats van 13 t/m 21 juni. Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving sluit op 31 mei.

Lees meer...

De Club Single Kampioenschappen zijn van 1 t/m 7 juni. Je kunt je tot 18 mei hier inschrijven. Deelname is voor 17-jaar en ouder en het telt mee voor de ranking.

25 mei, op 2e Pinksterdag, is er weer de jaarlijkse dubbelspel trainingsdag voor de jeugd bij T.V. de Korrel. Alle jeugdleden van Veldhoven die oranje, groen of geel spelen zijn van harte welkom!

 

 

Lees meer...

Een afvaardiging van De Korrel heeft voor het tweede jaar op rij (en vier keer in totaal) het Nederlaagtoernooi biljarten in d'Ouw School gewonnen. Van harte gefeliciteerd! De opbrengst van het toernooi wordt door pater Malaka besteed aan een goed doel in India.

Lees meer...

Zie hier de indeling van de Interne Zomer Competitie 2015.
Inhalen kan t/m donderdag 11 juni.
Let op: 1 t/m 7 juni zijn de banen gereserveerd voor de Club single.

De spelregels vind je in het reglement.
Invallers staan op de reservelijst.

Opmerkingen s.v.p. via wtc@tvdekorrel.nl

Als de activiteitenkalender het toelaat, kunt u vanaf 2 april op donderdag vanaf 19.15 uur komen Husselen. U kunt iedere 45 minuten in en uit stromen.

Lees meer...

De zomervakantie komt er weer aan, de tijd om lekker veel te tennissen! Daarom organiseert Iris samen met de trainer van Eersel een tennisweek!

 

Lees meer...

Vanaf 1 april 2015 zijn de tijden waarop in kunt hangen op het inhangbord teruggezet van 1 uur naar 45 minuten. Speel daarom je interne zomer wedstrijden op de geplande tijden, want daarbuiten heb je bij drukte maar 3 kwartier i.p.v. 1 uur.
De baancommissie

Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht.

Welkom

Welkom bij De Korrel

De Korrel is een vereniging met een prettige onderlinge sfeer, een goede organisatie, en een prachtig park. De Korrel heeft ca. 650 seniorleden en 100 juniorleden. Wij spelen op  Smashcourt banen, wat inhoudt dat ook ’s winters buiten getennist kan worden.

Hebt u belangstelling voor onze vereniging, lees dan verder op deze site en meld u aan. Welke speelsterkte u hebt is niet van belang: voor elk niveau worden activiteiten aangeboden.

Mijn naam is Wil Wouterse, voorzitter van De Korrel en ik ontmoet u graag op ons park aan het Smidsvuurke in Oerle.

Competities en banen

Wij zijn in het bezit van 10 geprivatiseerde, verlichte banen.

Daarnaast willen wij aan onze leden een goede opleiding geven waardoor zij een hoog tennisniveau kunnen bereiken. Vanzelfsprekend nemen veel leden deel aan zowel de KNLTB-competities als de interne competities.

Ook worden er toernooien georganiseerd. De jaarlijkse Veldhoven Tennis Kampioenschappen (VTK) zijn ieder jaar weer een hoogtepunt.

Activiteiten

 • KNLTB Voorjaars- en wintercompetitie
 • Interne Zomer - Wintercompetitie
 • Jeugdcompetitie en - toernooien
 • Clubkampioenschappen single en dubbel
 • Veldhovense Tennis Kampioenschappen (VTK)
 • Veldh. Jeugd Kampioenschappen (VJK, bij VLTC)
 • Gerard Smits Cup
 • Winter- en zomertraining
 • Doordeweek overdag tennis (ochtend / middag)
 • Husselen op donderdagavond (zomer)
 • Thuisblijverstoernooi, Familietoernooi, Invitatietoernooi, Ladies Day
Sponsors

   

Klik hier voor een overzicht van alle sponsors van TV De Korrel.