Beste leden van T.V. De Korrel,

Graag zou ik mij willen voorstellen als tennislerares van T.V. De Korrel. Ik ben Iris Mathijssen, 28 jaar en woon in Waalre, samen met mijn vriend.

Zelf heb ik van jongs af aan altijd veel gesport en vooral veel getennist. Dagelijks was ik op de tennisbanen van de B.T.V. (Budel) te vinden. Momenteel tennis ik zelf nog redelijk actief. Ik probeer iedere week tijd te maken om zelf te trainen en ik speel competitie. Naast tennissen ga ik vaak wielrennen en skeeleren.

Nadat ik in 2010 ben afgestudeerd aan de Sporthogeschool in Tilburg ben ik fulltime tennistraining gaan geven. Tijdens mijn opleiding heb ik de trainer A & B licentie gehaald en gaf ik wekelijks al ongeveer 15 uur training bij T.C. De Braken in Soerendonk en daarna ook bij V.L.T.C. Falcones in Valkenswaard.
Momenteel ben ik fulltime met het trainersvak bezig. Ik geef ongeveer 30 uur training bij T.V. De Korrel en daarnaast ben ik actief betrokken bij de jeugdcommissie en de technische commissie om te helpen met het organiseren van leuke activiteiten.

Training geven bij T.V. De Korrel bevalt me heel goed. Ik vind het een hele leuke vereniging waar iedereen ook nog echt ‘ het verenigingsgevoel’ kent. Ik vind het mooi om te zien dat de tennisbanen, maar ook ‘Baan 11’, dagelijks druk bezet zijn. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor zowel de jeugd als de senioren.

Binnen mijn trainingen vind ik het belangrijk dat er hard getraind wordt maar er ook veel plezier beleefd wordt. Iedereen moet training kunnen krijgen aangepast aan zijn/haar niveau en ambitie. Bij De Korrel geef ik training aan spelers variërend van alle leeftijden, van beginner tot gevord en van recreatief tot prestatief. Deze variatie aan groepen vind ik leuk.

Ik heb er weer veel zin in om er een mooi tennisjaar van te gaan maken. Tot snel bij T.V. De Korrel!

Groetjes, Iris.

Iris2-2017-02-21.png

Iris-2017-02-21.png