Inschrijven KNLTB najaars competitie

Inschrijven KNLTB najaars competitie

30 april 2017
Categorie: Volwassenen

Speeldata

datanajaarscompetitie2017.pdf

Inschrijf mogelijkheden

Aanbod_Najaar_2017_regio_Zuid.pdf

Let op i.v.m. met de interne wintercompetitie is het niet mogelijk om aan de competitie op donderdag avond deel te nemen!

Compact spelen

Bij de 8&9 competitie wordt gespeeld volgen het compact spelen principe. Voor de klassieke vormen ligt de keuze om al dan niet compact te spelen bij de verenigingen. De vereniging kan per dag aangeven of gebruik wordt gemaakt van compact spelen.

De TC heeft ervoor gekozen hier vooralsnog geen gebruik van te maken. Dit houdt in dat bij  onze thuis wedstrijden niet compact wordt gespeeld, maar bij uitwedstrijden kan afhankelijk van de keuze van de vereniging van de thuis spelende ploeg, wel compact gespeeld worden

compact-spelen

Overige informatie

informatie-KNLTB-najaars-competitie

Dispensatie

Volgens het KNLTB competitie reglement is het niet toegestaan om 2 keer per week competitie te spelen of voor 2 verenigingen competitie te spelen. Hier kan echter wel dispensatie voor worden aangevraagd:

voorwaarden-dispensatie-2x-spelen-Najaar2017.pdf

Graag bij opgave aangeven of er dispensatie moet worden aangevraagd (als opmerking op het opgave formulier); hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De TC verzoekt vriendelijk het aantal dispensaties  te beperken en behoudt het recht  geen dispensatie aan te vragen, bijvoorbeeld als dit ten koste gaat van spelers die (nog) geen competitie spelen.

Met vriendelijke groet,

Bart Voermans en Josje Konings

Vereniging Competitie Leiders

T.V. de Korrel

Terug