In Memoriam Toon Geurts

Geplaatst op 7 oktober 2017 21:18
in Volwassenen, Algemeen

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons erelid en club-icoon Toon Geurts op 85 jarige leeftijd is overleden. We zijn Toon zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger in de beginjaren van onze vereniging. We wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

Lees meer...

Bespeelbaarheid van onze banen

Geplaatst op 26 september 2017 19:00
in Jeugd, Volwassenen, Algemeen, Toernooien

Het bestuur wil iedereen er op attenderen dat de instrukties van onze baancommissarissen voor het wel of niet kunnen spelen op onze banen dienen te worden opgevolgd.

Lees meer...

Indeling Interne Winter Competitie 2017/2018

Geplaatst op 3 september 2017 21:56
in Volwassenen
De indeling van de interne winter competitie vindt u hier. Het reglement vindt u hier. De lijst van invaller vindt u hier.

I.V.A (Instructie Verantwoord Alcoholschenken) certificaat

Geplaatst op 17 september 2014 22:08
in Volwassenen, Algemeen

Voor ieder lid die bardienst draait moet er een I.V.A.-certificaat zijn, dat bij controle getoond kan worden. Is dit niet aanwezig, dan kunnen we een boete krijgen. De barcommissie vraagt iedereen dit I.V.A.-certificaat zo spoedig mogelijk te behalen.

Lees meer...

Inloggen op TV De Korrel site

Geplaatst op 16 september 2013 19:27
in Jeugd, Volwassenen, Algemeen
Om in de beveiligde omgeving van deze site te komen (voor o.a. de Ledenlijst en het Bardienstschema) kunnen De Korrel leden inloggen. Lees via 'Welkom' en dan 'Over de website' hoe je dit moet doen.