Jeugdtraining

Voor de junioren is er sinds de zomer 2016 iets veranderd. Zij hebben voortaan  training wat ongeveer samenloopt met het schooljaar (van september t/m juli).

  • Voor de kinderen t/m 17 jaar  is er een totaalpakket. Zij betalen, afhankelijk van het pakketBasis, Plus of Top, een bedrag voor de trainingen en de contributie.Klik hier om aan te melden
  • Voor kinderen die kennis willen maken met tennis is de "Maak kennis met tennis". We laten kinderen op een leuke manier kennis laten maken met tennis. De bedoeling is om spelenderwijs de vaardigheden en tactiek van tennis aan te leren. Tenniskids gebruikt drie kleuren die de vooruitgang van kinderen in kaart brengen. Klik hier om aan te melden

 

Fase Rood :

De kinderen spelen op het miniveld. De ballen zijn groter en zachter dan normale ballen. Hierdoor blijven zowel de snelheid als de stuit laag.

Fase Oranje :

De kinderen spelen op drie kwart veld. De ballen zijn even groot, maar wel zachter dan normale ballen. De snelheid en stuit zijn iets hoger dan bij Rood.

Fase Groen :

De kinderen spelen op de gehele baan. De ballen zijn bijna hetzelfde als normale ballen, de stuit is lager.

 De trainingen  lopen het hele jaar door, behalve in de schoolvakanties.

De training van de oudere jeugd gaat niet volgens dit principe. ZIj krijgen op dezelfde manier training als de senioren. De trainster houdt bij het indelen van de trainingsgroepen zoveel mogelijk rekening met speelsterkte en leeftijd.

Inschrijven voor trainingen

Wanneer je lid bent van de vereniging is het niet vanzelfsprekend dat je ook deelneemt aan de trainingen. Hier moet je jezelf voor inschrijven. Dit kan via de inschrijfformulieren die op de website worden gepubliceerd .

 Clubtrainer

Alle trainingen worden verzorgd door onze Clubtrainer, Iris Mathijssen. Hier stelt zij zich aan u voor.