Team VLTC/de Korrel rood winnaar J.I.C. competitie 2015/2016!

foto.jpg

Het Jeugd Indoor Circuit(J.I.C.) wordt elk jaar georganiseerd om de fanatieke jeugd in de winter de mogelijkheid te geven om naast de reguliere toernooien extra wedstrijdjes te laten spelen.

In 2014 hebben VLTC en De Korrel de handen in één geslagen en hebben met 1 team deelgenomen aan het  J.I.C. programma.

In de winter van 2015/2016 zijn we van 1 team naar 2 teams gegaan. Deze twee teams hebben in de maanden oktober t/m maart gestreden om de J.I.C. titel. Naast de 2 teams van VLTC/de Korrel deden ook Eresloch, David Lloyd en ELTV mee.  Elk team heeft 4 wedstrijddagen gespeeld. Op deze wedstrijddagen worden er wedstrijden gespeeld in de volgende categorieën: Oranje, Groen en Geel onder 13 en Geel boven 13 jaar. Er worden zowel enkels als dubbels gespeeld van een uur.

Op zondag 6-3-2016 stond voor beide teams de laatste wedstrijd op het programma namelijk team VLTC/de Korrel blauw tegen team VLTC/de Korrel rood. Wetend dat de andere 3 teams alle wedstrijden al hadden gespeeld en dat dit op dat moment de tussenstand was:

Eresloch

4

98

David Lloyd

4

90,5

VLTCdeKORREL rood

3

86

VLTCdeKORREL blauw

3

85,5

ELTV

4

62

 

Was de laatste wedstrijd een echte kampioenswedstrijd de winnaar van deze onderlinge ontmoeting mag zich een jaar lang winnaar van het J.I.C. seizoen 2015/2016 noemen! Met dit in het achterhoofd begonnen beide teams om 13:00 uur aan een ware kampioensstrijd. Onder support van de ouders en broertjes begonnen de tennissterren aan de wedstrijden. Na veel zwaarbevochten punten, super spannende wedstrijden was het om 17:00 bekend………… Team VLTC/de Korrel rood is de winnaar van het J.I.C. met een totaal van 110,5 punten. Team blauw eindigde op een super knappe 2e plaats met een totaal van 109 punten.  

Iedereen van harte gefeliciteerd met deze top prestatie! Hopelijk kunnen we dit resultaat volgend jaar evenaren.